If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пускам нова тема за алфа ромео 145 1.3 боксер искам малко мнения дали да и сложа газова уредба на бенз ми харчи 10 дали ще се дигне много разхода на газ благодаря предварително
Здрасти. Малко по надолу има специален раздел за газови уредби и е редно там да се задават подобни въпроси. Конкретно - ако си сложиш газова уредба, определено ще ти е по леко на джоба.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
разхода ще ти се качи с литър. иначе опита показва че боксерите доста добре понасят пропан-бутана, стига уредбата да е качествено монтирана, щото ще береш ядове.
ами аз доста разпитвах различни хора и всеки ми казва различно някой викат че ще ми качи разхода на 15 16 на 100 а други ме посаветваха въобще да не си прецаквам боксера щото били много капризни и много се двоумя да слагам ли газово или не сега ми харчи градско 10 на 100 но ако не я чакам да загрее когато са минусови температурите направо си харчи 20 това нормално ли еее
имам си и друго проблемче имам теч точно над педала на газта някаква синя течност капи от там но не винаги ското не го е правила но като е топло капи от какво можи да е това и има ли оправия
мерси многооо ако съм ви досадна с мойте въпросчета ама съм момиче и не ги разбирам много много тия работи
изобщо не е капризен боксера. въпроса е монтажа и настройката да са направени от човек който разбира. иначе е нормално като е студена разхода ти да е такъв
при мен на газ , извънградско разхода е между 8 и 9 на 100.
ПП
за теча, вероятно е от крана на радиаторчето на парното и ти тече антифриз.
Да се включа и аз. И аз съм с Алфа Ромео 145 1.3 боксер с обиновенна газова. Какво да кажа, доволен съм. Първоначално ми се виждаше висок разхода,но имах проблем малко с изпарителя(мембрани) след което на врътките на тройника (преди бяха 2) и разхода беше по-висок (сега сложих 1) и ми се струва по-добре,а може и да си внушавам не знам каква значение има,нека колегите който са компетентни да кажат,аз не разбирам.Колата си върви много прилично на газ..разход в града (аз съм от петрич) ми е към 13 на 100, НО това е нормално според мен тъй като не я чакам да загрее,а направо ,качвам се паля и гасс..и другото което е (не знам до колко има връзка),но след ланда сондата..нататък до края съм само с крайно гърне ремус. Колата я карам на гас вече 10-12к километра и си е супер.
При цена на газта 1.30лв с една бутилка 35 литра отидох до София и се прибрах,това са към 370-80км(но това със стария тройник) и в София рязане по светофарите,а и каране със скорост 120 до 150 макс
Газовата ми е Ловато.. дано съм поне малко полезен
Comment